2012. július 14., szombat

Helyzetjelentés

Hali! :)

Kis helyzetjelentés, írok gépelek ezerrel amikor épp tehetem ;) A fejem majd szét szakad ettől a hülye időjárástól, de a napokban fogom hozni nektek az Ezüst Remete következő részét, örömhír ez azoknak akiknek tetszik a történet ;) Előleg gyanánt egy kis ízelítő is . :
( Valamint, gondolkodom név változtatáson, mert ugye a másik blogon amit Anával írok a kedvenc karakterem neve is Yzarr Themar, nem lenne nagy változás valszeg Reyres Themarra változtatnék, hogy ne legyen zavaró számomra, pláne ha mondjuk, megnyitnám félétek is publikusnak az oldalt... Akkor se legyen még jobban zavaró, kis kvíz oldat... -> )



Anett úgy érezte, hogy figyelik. Nád csörrent, avar rezzent s árnyék suhang közelebb ahhoz a kőhöz ahol a az imént még ücsöröghetett. Hatalmas mancs jelent meg először majd az egész követ betöltő jaguár is ott állt, fenséges vadsággal és szilajsággal meredt a nőre. A farka ide-oda tekergett a háta mögött a bundáján egészségesen csillogott a fény, s a kék tekintet szinte felfalta Anettet.
Remegve tett egy tétova mozdulatot jobbra, majd balra de a nagy macska Aeron követte a tekintetével úgy tűnt, képes lenne bele ugrani a vízbe és felfalni Anettet.
A macska Aeron végül ismét a levegőbe szaglászott, majd a lábainál heverő ruhákat tüntette ki a figyelmével. Anett levetett ruhái. Felmordult, majd megrázta magát  s ott állt Aeron teljes meztelenségében, a testét vízcseppeő pöttyözték és a haja is nedves volt még.
Oh, akkor… Ő volt az a csobbanás… futott át Anett agyán a felismerés hulláma, hogy aztán pironkodva kapja el a tekintetét a Grófról, aki teljes valójában és hosszában ott állt előtte.
Nagyot nyelve lépett be a vízfüggöny mögé, mire Aeron mosolya szélesedett. Lehajolt, felkapott néhány menta levelet, majd egy finom méz illatú szappant és fejest ugrott a vízbe.
Anett kipirulva és félénken húzódott be a vízesés mögötti barlangba. Vágyott a gróf érintésére, de ugyanakkor szégyellte is magát. Hiszen így még nem mutatkozott előtte sosem.  Legalább is ha az éjszakai álom volt, akkor csak ő láthatta a férfit, de az-az egész éjszakai túlságosan zavaros volt még a számára.
Aeron a vízfüggöny túloldalán állt a száját s a fogait megtisztította a menta levelekkel, a kezében pedig erősen tartotta a szappant.
- Tudom, hogy ott van.  – hallatszott a rekedt megállapítás, a Gróf hangja vágytól túlfűtötten csengett és sokat ígérően.

2 vélemény. Következő...?:)):

  1. Waóóó! Nagyon ígéretesnek bizonyul!! Már alig várom, hogy olvassam.
    Névváltoztatás...?
    Valószínű igazad van. Mi olvasók hajlamosak vagyunk - ha ismerjük az írót - párhuzamot vonni a főszereplő, és író között. Még a végén azt hihetjük, hogy magadat formáltad meg. :)
    Még a végén megsértődik az Úrfi, hogy névrokona van, és tudjuk milyen, ha felmérgelik... hihihih

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm a véleményed Ruby ;)

    Óóó igen XD Nagyon moci lenne :D

    VálaszTörlés

Összes oldalmegjelenítés