2011. november 16., szerda

Halhatatlanok - Szereplők

Főszereplők:





 




Jasmin Jackman

 Fiatal különleges kinézetű lány. Egészen tizenhét éves koráig átlagos életet él ám felbukkan az életében egy férfi, aki egy csapásra megváltoztat mindent, titkokról lebbenti fel a fátylat. Kiderül, hogy nem egy egyszerű ember, hanem valami más , amivel meg kell birkóznia a fiatal lánynak és ennek tetejében halálos veszély les reá. Szabad szájú, csípős nyelvű és határozott, amit elképzel az végig is viszi



Andy McAvoy

                                           
Alakváltó puma.
Megközelítőleg ötszáz éves, az őrzők családjából származik tehát kék vérű. Falkáját fattyak és kék vérűek alkotják. Tiszteletre méltó és bár átlagos külsejű, mégis tekintélyt parancsoló a falkában a jelenléte. Nehezére esik az iskolai színjátszás, hiszen nem azért van itt. Figyelme időről - időre elkalandozik Jasmin felé.




 Jasmin barátnője



 Linett Hathaway

 Kissé szertelen, pasi mániás, de nagyon jó barátnő. Szeret vásárolni, jó szíve van és szereti Jasmint. Kedvenc kis társa Diamond, egy chiuaua.  

 

 

  Jasmin szülei

Elizabeth Summer Jackman

Mindene a lánya el is kényeztette volna, ha a férje nem figyel oda eléggé erre a momentumra. Szerető családanya, kiegyensúlyozott természetű, szeret főzni, énekelni és a hangszereken játszani. Megnyerő megjelenésű mégis tekintélyt parancsoló a külvilág felé. Jelenleg diplomataként dolgozik, országról országra jár, ellenőrzi a nagykövetségeket.

 

 

Vincent Earnest Jackman 

 

Szigorú és következetes, ha a lányáról van szó.  Egyébként kiegyensúlyozott alkat akár csak a felesége.  A lányával szemben tanúsított fegyelem csak a tanulás terén mutatkozik meg, egyébként szereti és szinte a tenyerén hordozza a gyermekét. Jelenleg ő is a nagykövetségnél dolgozik s hasonló munkakört tölt be mint a felesége.

 

Andy falkája

 

Katherin/ Kathie/ Kat 

Andy egyik jobb keze. Afféle asszisztens ő hivatott a falka modern világi ügyeit intézni. Életvidám és jó csapattag évekkel ezelőtt felesküdött Andy szolgálatára úgy tekint rá mint egy testvérre.





 Josh

Forró fejű, de lassan kezd behódolni Andy-nek . Fertőzéssel kapta el a hegyi oroszlán géneket,  lázadó de alkalmazkodó, el kell fogadnia a helyét még a falkában. Magán emberként szakács. Egyelőre igyekszik sok borsot törni az alfa hím és nőstény jelöltjeinek orra alá.







Neji


Andy testőre és végrehajtója. Ha a falkát és inkább Andy-t érintő veszélyt szimatol értesíti Andyt róla.Egyébként hű a vezéréhez és egyben legjobb barátjához. Titokban végzi ki a klán nem kívánatos tagjait és ellenségeit. Szótlan, de bátor és jó természetű.Egyforma erősek Andyvel, mégis inkább a bal kéz szerepét vállalta el. 
A Védelmi Különítmény tagjait irányítja, akik elkötelezettek a jelenlegi alfahím vezetése iránt. Harcművészet oktató. 






Kazumi


A Védelmi Különítmény tagja, harcművész, gyógyító. Szabad szájú, bátor, mégis helyén van az esze, hiszen akárkik nem lehetnek tagjai a csapatának. Neji társa ezáltal Andy védelmezője is.
















A Nemesek: 

Jeremy// 

Összes oldalmegjelenítés