2012. október 24., szerda

Arrow

 Green Arrow

 Figyelmeztetések: Spolier leginkább a fentebb említett sorozatból és némi The Vampire Diariesből is annak az új évadából.



Egyéb: Jómagam beszippantódtam a sorozatokba, az új sorozatokba mert szeretek ángilus nyelven sorozatokat nézni! *-* Így nem kell várnom néhány kedvencre vagy ami jobb újdonságokkal is találkozhatom.  Hogy ez most mennyire fog nálunk egyáltalán beütni, hát az igazán jó kérdés... Nézzétek meg a TVD-t... azt kajálják nálunk. Remélem ezt is fogják. Én csipáznám, mert tele van Parkourrel :D *-* Aki nem tudná mi az, az most azonnal szégyellje el magát! XD Mindjárt linkelek egy vidit neked róla és jól vésd az eszedbe, hogy az egy elismert sportág most már jó pár éve *-* Ha a térgyeim nem lennének gyatrák most én is kerítéseken ugrálnék át a seggemben pár kutyával XD Szóval, azért nem írtam sem történetet sem egyebet, mert :


1. kirúgtak, 
2. tacsra vágott, hogy kirúgtak, 
3. elvesztettem egy család tagot. 
4. megviselt 
5. sorozatokat nézek 
6. lekötött 
7. úgy érzem ideje megosztanom veletek is eme sorozatokat :D 
8. nézzétek el nekem az eddigi szótlanságomat, most már bár nem merem ígérni, de remélhetőleg többet fogok agyalni mindenfélén. :D A ti örömötökre is :D 
10. van úúúúj munkáááám :D Ez is inspirál, többek között.... Mit csinálok most is este fél tizenegykor?! Ahelyett hogy csicsikálnék, írok, mert megakarom osztani veletek Oliver Queenn történetét :D
 9. írákltam egy barátnőmmel a közös történetünket ;)


Parkour és Freerunning.: 

Őőőő igen :D ALTAIIIIR IMÁDLAK *nyálcsorgat*  Ezzel is játszottam az elmúlt hónapokban.    Parkour: "A parkour lényege az, hogy A pontból B pontba minél gyorsabban és minél látványosabban jussunk el. Sem egészségügyi sem gyorsasági szempontból nem mindegy az érkezés vagy egy akadályon való átugrás. Egy rossz lépés vagy ugrás kárt okozhat az ízületben, ami akár komoly sérüléshez is vezethet." 


Most, hogy kellően megzavartalak titeket a sportág nagyjából bemutatásával, következzen végre maga a sorozat.

Vagyis Zöld Nyíl a Dc univerzum egyik szuperhős karaktere, kapott egy újabb sorozatot. Igaz, a szerencsétlenségére feltűnt a Smallwille sorozatban, mint mellék szereplő, de a mostani szintén amerikai CW csatorna által lencsevégre kapott sorozatról beszélünk, egy olyan csatornáról is mint a neves The Vampire Diaries-t filmesítette meg, egy regény alapján és had jegyezzem meg, hogy igen érdekesen valósította meg, a történetet. Így, a Green Arrow-tól sem várhatunk el mást, minthogy fogja a CW írói gárdája és gyökerestől megcsavarja a fát, kitépkedi, megköpködi és lehet, hogy még körbe is vizeli... Mármint... Ne sértődjetek meg drága TVD fanok, de én így gondolom... Szegény Salvatoréékkal kapcsolatban... Hogy nagyon megszívták, nem elég, hogy Elena, nem halt meg ahogy meg van írva... De... ÁÁááá mindegy...

Szóval, én azért többet várok, remélem megcsavarják, körbe táncolják és egy jó egészséges tápszert is beadagolnak a fának és nem lesz a végtermék egy silány ropi sorozat, amit pár rész után kinyírnak Amerikában...Almááát akarok szép egészséges almát :d Ami megér jó néhány  évadot és rendesen le is zárják, hogy ne lógjon a vége a levegőben, mert azt utálom... A függővégeket, ha valamivel ki akartok akasztani akkor... Toljatok elém függővéges történetet és meglátjuk mi lesz?!!!!

Ne ijedjen meg az sem , aki nem hallott még erről a karakterről, annak sem lesz gáz, hiszen az gazdagodhat egy "szökszi" pasival és csorgathatja a nyálát Oliver intellektusán is. 

Aki meg ismeri az univerzumot és az én felszínes tudásomnál jobban beleásta magát a dologba, talán lehet hogy épp most ássa a saját sírját, mondván meggyalázták Oliver karakterét.(amit nagyon remélek, hogy nem tettek ilyet.)

Szóval a Cw  heti egy részt lead ebből a gyöngyszemből, hogy miért az? :D Nézzétek meg a főszereplőt :D Az Oliver Queen-t alakító színészt *-*



Ki is ez a Green Arrow és mit akar  igazából?

A Dc-s alkoások szerint a sok verzióból az Új föld "kiadványra?" hasonlít, valamelyest, az alapvonal megvan. Ebben egyezik a sorozat is, nagyjából egy igen erősen kihangsúlyozom,  nagyjábólt kap... Mert, ha megnézitek a sorozatot el fog térni a lentebb leírtaktól, de véleményem szerint ez kell nekünk, mai szürke egereknek, hogy egy kicsit közelebb érezzük magunkat a karakterhez, hogy miben különbözik a sorozat a lentebb leírtaktól? Ha van kedvetek akkor nézzétek meg ;)

Miután a milliomos Oliver Queen a vízbe zuhan Pacific Queen nevű jachtjáról, egy homokos partú szigetre sodródik ahol megtanul íjászkodni hogy életben maradjon. Néhány drogcsempész rabul ejti de sikerül meglógnia és visszatér a civilizációba. Megváltozott életszemlélettel úgy dönt ad valamit az embereknek-olyan izgalmasan ahogy csak lehet-bűnüldöző lesz, íjászképességeit felhasználva.
Speedy nevű segítőjével Star City védelmére kelt. Batman példáját követve létrehozta a "nyíl Barlangot",és a "nyíl mobilt". Később az Igazság Liga tagja lett,ahol szerelmes lett Fekete Kanáriba (annak ellenére hogy majd kétszer idősebb volt). Ő is azok között volt akik miután megépült a liga űrállomása, észrevették hogy túl távol került azoktól akiket védeni akartak.

Szerény véleményem szerint az, hogy mit tett Batmennel az most nem tartozik ide, bár Nolanéknak hatalmas respect azért, hogy beindították a sorozatgyártók agyát és próbálkoznak igényesnek tűnő DC karakterek meg jelenítésével.
 
Ugyanakkor, hogy miért is akadt meg a sorozaton a tekintetem: 

Stephen Amell nevezetű színésznek köszönhető. Aki hasonlít egy kedvenc valaha élt színészemre Andy Whitfieldre... 
Na meg... Az első pár kocka után eldöntöttem, hogy talán érdemes néznem, mert kellően titokzatos maga a sztori. 
Ráadásul, nem selyemfiúúú :D (bocs TVD-sek...) 
Jól hozza az eleinte bunkó szerepben tündöklő playboy fiúcskát.
Aki pedig a nagyágyú, húzó névre utazik az elégedjen meg a Resident Evil 1 és 4 részében szereplő katona :  Colin Salmon -al akit elkaszált a Vörös királynő a lézereivel, apró darabokra....

Szóval, számomra nézhető és jó élményt nyújt kitölti azt az időt amikor a True Bloodra várok. Izgis és látványos, bár talán kiszámítható, de ez bizonyos szemszögből érthető is. Vagy csak én vagyok túl egó XD 

Pussz nektek! Még jelentkezem majd még sorozattal, vagy friss résszel a történeteimből, amelyikhez jobban kapok ihletet ;) 

Köszönöm a türelmeteket és puszi nektek! :)))  

Források:

http://www.imdb.com/title/tt2193021/
http://en.wikipedia.org/wiki/Green_Arrow
http://hu.dc.wikia.com/wiki/Oliver_Queen_%28%C3%9Aj_F%C3%B6ld%29

0 vélemény. Következő...?:)):

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés