2012. május 23., szerda

Megvagyok! :D

Hali!

Megvagyok itt vagyok élek és virulok. Csak bele merültem egy rpg játékba az egyik barátnőmmel. Blogon írjuk és nemrég beszéltün róla, hogy ha szeretnénk, akkor meghívhatunk emberkéket akik szívesen olvasnák a kettőnk kreálmányát.
Jómagam a Themar család karaktereit viszem, ők vagyok én. Shyara pedig a barátnőm. S a főszereplő, Yzarr.
A történet egy fejvadász sötételfről szól, aki igen csúnya körülmények között kerül vissza a családi birtokra, hogy ott  ismét belekényszerítsék egy házasságba.
Az előző feleségét ő maga ölte meg a nászéjszakán mert, az az életére tört. Ezen okból kifolyólag gyűlöli a fajtája béli nőstényeket és a feleségeket, pláne azokat akit neki szántak. Rideg és "mufurc." ahogy a barátnőm mondaná.
A párocska kapcsolata igen érdekesen indul. De azt hiszem ha többet mondanék akkor elárulnám az egész történetet.
Aki szerentné olvasni a történetünket, ;- bár még egy kicsit nyers változatban van fent, nem minden hibát javítottunk,. de amúgy élvezetes olvasmány.; az jelezze itt kommentben az email címével hogy jönni szeretne olvasni... :)

Puszi nektek!És szeretettel várok minden érdeklődő olvasómat aki esteleg hiányolna az írásaimat az ott is megtalál.
Erről a blogomról sem feledkeztem meg, jönnek ide is a történetek, lehet hogy többet fogok felpakolni egyszerre... :) ;)

Remélem nem pártoltatok el tőlem!


6 vélemény. Következő...?:)):

  1. Hahó!
    Azt hittem, hogy leléptél már a bolygóról! :)
    Akarom olvasni igen, igen, igen!!!!
    rubyred@citromail.hu

    VálaszTörlés
  2. Neeeem kell félteni vissza állok a bolygó körüli pályára előbb utóbb :D

    Már ment is a meghívó :P :)))

    Örülök, hogy jössz olvasni :D :))) Ha esetleg tetszene vagy lenne karakterre ötleted, akkor várunk szívesen, íróként is :)

    pussz :))

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Mi is ez? Írnál róla bővebben? De ha válaszolsz ide akkor írj nálam komit mert nem tudom hogy írtál-e vagy nem. oké?

    Mili

    VálaszTörlés
  4. Szia! :)

    Tulajdonképpen a történetet ketten írjuk, csak mindenkinek megvan a saját karaktere akinek a szemszögéből ír. Én csak a magam részéről tudok nyilatkozni, de mindjárt izzítom Shya userét és ő is besegít nekem XD

    Íme Yzarr szemszöge s afféle kedv csináló:
    Fiatal körülbelül huszonöt és harminc év közötti hím. Mogorva és magának való, szabad jellem.
    Körülbelül százkilencven centi magas kisportolt alkat. A tekintete acélszürkén izzik, hangja mély s számtalan arcát képes mutatni a világnak. Ebből kifolyólag, igen távolságtartó és rideg, az idegenekkel szemben. Csak kevesen ismerik az igazi énjét.


    Tizenhat évesen, volt egy felesége ám a nász nem tartott tovább egy napnál, s fél éjszakánál sem tovább. Az ara a hím életére tört még az aktus közben, akit ugyebár nem mimózának neveltek. Csak kevesen tudták a családról, hogy egy a nemesi házak takarító brigádjaként működő szervezet. Magas rangúak, s igen értékes pozíciót töltenek be az udvarban. Ám Yzarr tette után, az ara családja bosszút esküdött, aminek maga az ifjú hím vetett véget. A jegyese családi birtokát, még abban a hónapban különös baleset érte,s röviddel ezután a Themar család ifjú s egyetlen hím örököse, eltűnt. Sokáig találgatták, hogy hova mehetett, s mi történhetett vele, ám egy ideje pusmogják hogy visszatért egy újabb házasság kötés céljából.

    Családja, a Méregfogak szervezetének irányítója. Yzarr mind a Themar vagyon örököse valamint a Klán leendő klánvezére lesz ha kiállja a reá szabott próbákat.

    VálaszTörlés
  5. Valóban mókás kis történet, mindketten élvezzük írni, én személy szerint olvasni is. :D
    A központi bonyodalom okozója a kényszerházasság, melyet úgy tűnik, nem kerülhetnek el a fiatalok. A családi hátterekről fokozatosan derül ki több dolog, s a jellemek is egyre kidolgozottabbakká válnak, ahogyan a karaktereken keresztül az olvasó is többet tud meg a szereplők mozgatórugóiról.
    Vihar, veszekedés, apróbb élcelődések és flört egyaránt szerepel majd a történetben, miközben a karakterek, de legalábbis Shyara legfőbb kérdése a következő: Hogyan fogjuk túlélni egymást?!

    VálaszTörlés
  6. Kedves Mili és Kylie!
    Ha szeretitek Yzarr történeteit, (miután itt vagytok az oldalon akkor igen) ezt imádni fogjátok! Nem tudom elképzelni, hogy van olyan ember a földön aki elolvasta, és nem váltott ki belőle heves érzelmi reakciót! (az egy érzelmi toprongy akkor) Érdemes elolvasni, csak ajánlani tudom mindenkinek, fantasztikus történet, remek szereplőkkel! Legalább is az én szerény véleményem ez! :)

    VálaszTörlés

Összes oldalmegjelenítés