2012. január 4., szerda

Hálálkodás pillanata

Sziasztok!

Igen, elöntött a szentimentalizmus pillanata és nem igazán szeretek beleirkálni a fejezetekbe, így egy külön kis posttal köszönöm meg, azoknak az olvasóimnak akik nem csak olvasnak, de szavaznak is és a tetejébe megszínesítik a napomat egy-egy kedves , lelkes és akadt már jó tanácsot adó is ( köszönöm neki is) ;) kommentjeiteket! Örülök, hogy a karakterért izgultok és megvannak a kedvenceitek ;) jó néhányotoknak Andy és Jasmin  viszi a pálmát, Josh és Neji mellett egy-egy szavazattal :D Ha ezt tudná Jasmin , hogy holtversenyben vezet Joshhal, ki térne a hitéből. :D Szóval köszönöm nektek rendszeres kommentelőim ezzel a kis képpel köszönönném meg nektek , hogy felvidítjátok a napomat :





~Johannna! :D Neked pedig külön köszönet a lelkesedéssel átitatódott hozzászólásaidért, amiktől két napig vigyorra áll a szám és szélsebesen írom azóta is az új fejezetet, hogy ne maradj anélkül! :D








Köszönöm nektek! :)

Vigyorogva olvasom a soraitokat
Jól esnek dicsérő és lelkesítő betűitek
Szeretném, ha továbbra is itt lennétek! 


Ez után a hálás kis ömlengésem után pedig hamarosan a Halhatatlanok 11. fejezete fog következni ;)A versike szívből jött, nem tudtam jobbat kitalálni, remélem tetszik nektek és legalább annyira örültök neki, ahogy én is annak, hogy a hozzászólásaitokat olvashatom! :)


Puszi, Yzarr >.<





0 vélemény. Következő...?:)):

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés